John fm

JOHN FM (live)

JOHN FM (live)

Wednesday 31 August 2022

Wednesday 31 August 2022

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen

Na weer een lange, hete zomer vol raciale afrekeningen in Amerika, bracht DJ en producer John FM het sobere 'American Spirit' in eigen beheer op Bandcamp uit. De EP is een weerspiegeling van de laatste vijf jaar van John's leven. De eeuwenlange geschiedenis van raciale segregatie en spanning is voelbaar in de mix van soulvolle pop en hiphop. Zijn woonplaats Detroit vormt ook een grote inspiratiebron voor zijn muziek. John laveert daarbij door geschiedenis; van de bekende 'Detroit Sound' uit de jaren '50 die transformeerde naar Barry Gordy's Motown Soul in de jaren '60 naar de Detroit-techno van de jaren '70 en '80. 

Dit programma vindt plaats in de nachtclub Parallel in Amsterdam Noord. Parallel is een initiatief van Paradiso. Bekijk het hele clubprogramma via deze website

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • John FM
Hqdefault 220505 142152

John FM

Forever

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma