Programma
R0 P7533

John Butler Trio + + Dustin Thomas

John Butler Trio + + Dustin Thomas

woensdag 31 oktober 2018

woensdag 31 oktober 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

John Butler verhuisde midden jaren '80 vanuit Amerika naar Australië, waar zijn vader oorspronkelijk vandaan komt. De oversteek naar Down Under zou niet veel later de basis blijken voor zijn muzikale carrière. Deze begint als straatmuzikant. Zijn trio’s grote doorbraak volgde in 2001 met het album 'Three'. Sindsdien bracht het John Butler Trio nog vier studio-albums uit, waarvan 'Flesh & Blood' (2014) de laatste is. De band heeft inmiddels ook de langverwachte opvolger daarvan aangekondigd. De roots/bluegrass vormt de rode draad in het oeuvre van de band, maar geldt vooral ook als solide basis om vanuit hier nieuwe muzikale uitdagingen aan te gaan.

Ondanks dat de naam doet denken dat de band uit drie personen bestaat, heeft John Butler dit jaar zijn band uitgebreid naar een vijftal onder de naam John Butler Trio +. Hiermee kan de band een nog dynamischere live-show laten horen, waarin natuurlijk plek is voor klassiekers als ‘Betterman’, ‘Zebra’ and ’What You Want’.

Voorprogramma: Dustin Thomas

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • John Butler Trio
  • Dustin Thomas
Hqdefault 180504 094258

Ocean

Hqdefault 180504 094422

Zebra

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma