Programma
Paradiso

Joep Pelt + Gregory Page - locatie: Bitterzoet

Joep Pelt + Gregory Page - locatie: Bitterzoet

donderdag 11 juni 2015

donderdag 11 juni 2015

Paradiso presenteert Joep Pelt & band in Bitterzoet. Adres: Spuistraat 2, Amsterdam.

Speciaal concert van 'guitar globetrotter' Joep Pelt + band. Vorig jaar verscheen het nieuwste album van zanger-gitarist Joep Pelt, zijn meest persoonlijke album tot nu toe. ‘Show Me The Way’ markeert Joeps terugkeer naar de blues, waar hij samen met hiphop producer A.R.T. (Typhoon, Fakkelteitgroep) een eigentijdse draai aan geeft. Deze avond staat tevens in het teken van de presentatie van zijn nieuwe single in aanloop naar het optreden op het North Sea Jazz Festival.

Bezetting: Joep Pelt (zang/gitaar) Randell Sambo (drums), Elvis Sergo (hammond/keys), DJ de Koning (percussie) en Floor vand Dijck (basgitaar/zang).

Gregory Page is naar eigen zeggen singer-songschrijver, jazzmusician, filmmaker en astronaut. Wat hij met dat laatste bedoelt is wat vaag, maar de muziek van de half Ierse, half Armeense muzikant klinkt in ieder geval als een mengeling van jazz, muziek uit de jaren twintig en folklore. Deze avond speelt hij solo een korte, akoestische set.

Met "Magical Manifest Of Genuine Grooviness" DJ-duo Pablo Van de Poel (DeWolff) en Nikki Van de Poel. Ook speelt Shawnee een korte set als extra voorprogramma.

Paradiso Programme

Programma