Programma
72dpi JOEP BEVING HENOSIS Cropped Media Use Only Rahi Rezvani 20193 1

Joep Beving

Joep Beving

zaterdag 19 februari 2022

zaterdag 19 februari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

De concerten van Joep Beving in Paradiso op 21 april, 22 april en 7 december 2021 zijn verplaatst naar 18, 19 en 20 februari 2022. Gekochte tickets zijn onderverdeeld in deze drie concerten. Ticketkopers ontvangen op 31 januari 2022 een e-mail met meer informatie over bij welk concert ze zijn ingedeeld. 

--

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier (voor bezoekers van 13 jaar en ouder)
3. Een geldig identiteitsbewijs. (voor bezoekers van 14 jaar en ouder)

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

  • Programma met zitplaatsen
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Pianist Joep Beving maakt sinds 2015 grote indruk met zijn minimalistische en introspectieve composities, of naar eigen zeggen ‘’simpele muziek voor complexe emoties’’. Als producer was Beving al wat langer actief, maar zijn echte doorbraak kwam nadat hij zijn debuutalbum getiteld ‘Solipsism’ in eigen beheer opnam en uitbracht. Zijn muziek werd opgepikt door Deutsche Grammophon; dit zorgde ervoor dat Bevings tweede album ‘Prehension’ uitkwam op het toonaangevende platenlabel. Voor zijn meest recente album ‘Henosis’ verkende de componist nieuw terrein in samenwerking met Echo Collective, Cappella Amsterdam en Maarten Vos, waardoor zijn geluid werd verrijkt met orkestrale en elektronische elementen. Dit werk werd in november 2019 bekroond met een Edison. Onlangs bracht hij zijn prachtige versie van Sef's 'De Leven' uit, samen met S10. De opbrengst van het nummer gaan naar het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis dat onderzoek doet naar immuuntherapie tegen kanker.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Joep Beving
Joep Beving & S10 - De Leven

Joep Beving & S10

Joep Beving & S10 - De Leven

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma