Programma
72dpi JOEP BEVING HENOSIS Cropped Media Use Only Rahi Rezvani 20193 1

Joep Beving geannuleerd vanwege de extreme weersomstandigheden

Joep Beving geannuleerd vanwege de extreme weersomstandigheden

vrijdag 18 februari 2022

vrijdag 18 februari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Joep Beving gaat vanavond vanwege de extreme weersomstandigheden niet door. Het is niet veilig om de weg op te gaan. 

Op zaterdagavond 19 februari en zondagavond 20 februari staan er ook twee concerten van Joep Beving in Paradiso op de planning. Je mag met je ticket van vrijdag ook het concert van zaterdag of zondag bezoeken.

Zou je ons willen laten weten welk concert je wil bezoeken? Dit kan via het e-mailadres [email protected].

We willen graag het volgende van je weten:
1) Het aantal tickets dat je hebt besteld.
2) Of je het concert op zaterdag 19 februari of op zondag 20 februari wil bezoeken.

Je kunt na aanmelding per e-mail het programma op zaterdag of zondag bezoeken op vertoon van je ticket van vrijdag.

Wanneer je geen gebruik maakt bovenstaande mogelijkheid dan ontvang je automatisch volgende week een e-mail met retourmogelijkheden van je ticket.

We hopen je alsnog in Paradiso te mogen begroeten dit weekend.

Met vriendelijke groet,

Paradiso 

  • Programma met zitplaatsen
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Pianist Joep Beving maakt sinds 2015 grote indruk met zijn minimalistische en introspectieve composities, of naar eigen zeggen ‘’simpele muziek voor complexe emoties’’. Als producer was Beving al wat langer actief, maar zijn echte doorbraak kwam nadat hij zijn debuutalbum getiteld ‘Solipsism’ in eigen beheer opnam en uitbracht. Zijn muziek werd opgepikt door Deutsche Grammophon; dit zorgde ervoor dat Bevings tweede album ‘Prehension’ uitkwam op het toonaangevende platenlabel. Voor zijn meest recente album ‘Henosis’ verkende de componist nieuw terrein in samenwerking met Echo Collective, Cappella Amsterdam en Maarten Vos, waardoor zijn geluid werd verrijkt met orkestrale en elektronische elementen. Dit werk werd in november 2019 bekroond met een Edison. Onlangs bracht hij zijn prachtige versie van Sef's 'De Leven' uit, samen met S10. De opbrengst van het nummer gaan naar het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis dat onderzoek doet naar immuuntherapie tegen kanker.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Joep Beving
Joep Beving & S10 - De Leven

Joep Beving & S10

De Leven

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma