Programma
Joel Domingos

Joël Domingos

Joël Domingos

donderdag 9 februari 2023

donderdag 9 februari 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Joël Domingos (1995) is rapper, zanger en songwriter-producer. Hij maakt Nederlandstalige popmuziek vanuit zijn hiphop, r&b en soul roots. Hij groeide op in een groot multicultureel gezin. Met zijn moeder ontleedde hij songteksten van songwriters als Billy Joel en Simon &Garfunkel. Zijn vader introduceerde hem aan vreugdevolle Kaapverdiaanse dansfeesten, en Afrikaanse artiesten als Cesaria Evora. Samen met zijn kenmerkende stemgeluid combineert Joël die invloeden tot een uniek geluid en slaat daarmee een brug tussen werelden.

De afgelopen jaren bracht hij meerdere EP’s uit, waarvoor hij lovende kritieken kreeg van 3VOOR12 en NRC. In december staat hij als voorprogramma van Antoon, twee keer in een uitverkocht Ziggo Dome. Momenteel werkt hij aan zijn debuutalbum, met als thema het volgen van je eigen weg.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Joël Domingos
Hqdefault 221215 113707

Joël Domingos

Wavey

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma