Programma
Joe Buck website

Joe Buck

Joe Buck

donderdag 24 september 2020

donderdag 24 september 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen

LET OP: CONCERT JOE BUCK OPNIEUW UITGESTELD TO EEN NADER TE BEPALEN DATUM! 

Het spijt ons je te moeten melden dat het concert van Joe Buck Music in Paradiso op donderdag 24 september noodgedwongen moet worden uitgesteld tot een nader te bepalen datum. We hebben het volgende bericht ontvangen vanuit het team van Joe Buck:

Joe Buck heeft een stevige griep te pakken en ondanks dat het geen Corona blijkt te zijn is hij fysiek niet in staat om de show te spelen. Daarnaast willen we in deze tijd geen enkel risico nemen waarmee we de gezondheid van anderen in het geding brengen. De show zal uitgesteld worden naar een later moment, hier hopen wij jullie zo snel mogelijk over te informeren. We hopen jullie dan allemaal te zien want Joe kijkt al tijden enorm uit naar deze bijzondere avond in het kader van de release van zijn debuutalbum ‘White Roses’.

Het concert gaat dus niet door. Er wordt gezocht naar een eventuele vervangende datum. Zodra hier meer over bekend is, ontvang je opnieuw een e-mail. Je tickets blijven geldig voor het verplaatste concert of kunnen t.z.t worden geretourneerd.

==

NL: Dit concert is verplaatst van 11 april en 13 december naar 24 september 2020 en van Bitterzoet naar de grote zaal van Paradiso. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum blijven geldig voor dit concert.

ENG: This event is postponed from April 11 and December 13 to 24 september 2020 and moved from Bitterzoet to Paradiso's main hall. Tickets bought for the original date remain valid for the new date in October.

Joe Buck:

Dat je geen geboren Amerikaan hoeft te zijn om prachtige Americana te maken, bewijst de Nederlandse singer-songwriter Joe Buck. De jonge Rock Academie-alumni, overigens niet te verwarren met de Amerikaanse muzikant met dezelfde naam van o.a. Legendary Shack Shakers, trok na zijn afstuderen naar Nashville om songs te schrijven voor zijn debuutalbum. Dat gaat hem voor de wind. Het gaat zelfs zó goed, dat zijn single ‘The Way You Take Time’ benoemd werd tot de NPO Radio 2 Topsong en hij als eerste Nederlandse artiest ooit heeft opgetreden op CMA Fest, het grootste countrymuziekfestival van Amerika. Ook tourde hij door Europa met Kacey Musgraves en speelde hij in het voorprogramma van o.a. Duncan Laurence, Hunter Hayes, Maren Morris en Dan+Shay.

In het najaar van 2019 gaf hij in het kader van zijn eerste, eigen solotournee ‘The Way You Take Time Tour’ een nagenoeg uitverkocht concert in Paradiso Noord. In september 2020 komt hij - mét voltallige band - terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso met zijn 'White Roses Tour 2020', om de nummers van zijn aankomend debuutalbum ten gehore te brengen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Joe Buck

Van het Sugar Mountain blog:

Hqdefault 200910 104004

Joe Buck

Joe Buck - White Roses

Concert verplaatst naar de grote zaal van Paradiso

Het concert van Joe Buck op 24 september is verplaatst van de kleine zaal naar de grote zaal van Paradiso.

Er zijn enkel zitplaatsen beschikbaar. Het concert voldoet door te gelimiteerde capaciteit en inachtneming van 1,5 meter afstand tussen bezoekers aan de veiligheidsmaatregelen van het RIVM.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma