Programma
Joe Armon Jones L Rpersfoto door Denisha Anderson

Joe Armon-Jones

Joe Armon-Jones

vrijdag 27 september 2019

vrijdag 27 september 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:45, Hoofdprogramma: 22:00

Let op: helaas heeft Joe Armon-Jones ons laten weten dat hij genoodzaakt is zijn concert in Paradiso op vrijdag 27 september te cancelen: 

'Hey everyone, I’m really sorry…Basically I fractured my wrist and will have to reschedule the TTCV tour. I wouldn’t do this unless it was totally necessary but I'm looking forward to bringing the album on the road once I’m healed. New dates to follow'.

Het concert is verplaatst naar 17 februari 2020. Alle gekochte tickets blijven geldig voor het nieuwe concert. 

##

Op vrijdag 27 september staat de gevierde Britse jazzpianist Joe Armon-Jones in Paradiso. Na binnen een aantal jaar te zijn uitgegroeid te zijn tot één van de meestgevraagde muzikanten binnen de toonaangevende Londense jazzscene bracht hij in 2018 zijn debuutalbum 'Starting Today' uit via Brownswood Recordings, het label van BBC 6 smaakmaker Gilles Peterson. Op het album is een vernieuwend en spiritueel jazzgeluid te horen met invloeden van soul, hiphop en dub, en werkt hij samen met getalenteerde bevriende muzikanten als Nubya Garcia, Moses Boyd, Maxwell Owin en Oscar Jerome.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Joe Armon-Jones
Joe Armon-Jones - Go See

Joe Armon-Jones

Go See

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Joe Armon Jones & Maxwell Owin (Boiler Room)

Joe Armon Jones & Maxwell Owin (Boiler Room)

Live set

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma