Programma
4d0 W Bh G4

Jockstrap

Jockstrap

zaterdag 23 april 2022

zaterdag 23 april 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Jockstrap bestaat uit singer-songwriter en jazzvioliste Georgia Ellery en de elektronische producer Taylor Skye, die elkaar tegen het lijf liepen op het prestigieuze Londense conservatorium Guildhall School of Music & Drama. Hun muziek is zeer experimenteel en wordt beïnvloed door allerlei genres die op het eerste gezicht weinig overeenkomsten lijken te hebben: jazz, electronica, indie, klassieke muziek en pop. Jockstrap smelt alles echter samen tot een behapbaar, spannend en soms zelfs dansbaar geheel. 

In 2018 bracht de band hun debuut EP 'Love Is the Key to the City' uit. De plaat trok meteen aandacht en leverde hen een deal op met platenlabel Warp Records, waarop ze in 2020 twee EP's uitbrachten: 'Beavercore' en 'Wicked City'. Na een spraakmakend optreden op de digitale editie van Eurosonic Noorderslag in januari 2021 maakt Jockstrap in 2022 eindelijk ook de fysieke overtocht naar Nederland voor een concert in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Jockstrap
Hqdefault 211112 175720

JOCKSTRAP

Live at ESNS 2021

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Interview met Pitchfork

“Meet Jockstrap, an Uncanny Electro-Pop Duo From the Retro Future

The recent Warp signees talk about their surreal sound, which smashes together vintage pop balladry and electronic insanity.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma