Joanaspolicewomantrio

Joan As Police Woman

Joan As Police Woman

Friday 4 June 2021

Friday 4 June 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Joan As Police Woman is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op maandag 7 maart 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en voucher of restitutie aan te vragen. Ticketkopers hebben op 22 april 2021 een e-mail ontvangen met meer informatie.

  • Programma half zittend, half staand

Joan Wasser brengt onder alterego Joan As Police Woman sinds 2006 muziek uit. Haar muzikale carrière begint echter ruim vijftien jaar eerder als violist bij The Dambuilders. Joan As Police Woman staat bekend om intense nummers en dito shows. De singer-songwriter weet constant te boeien met nummers die gaan van subtiel naar stevig en van licht naar duister. 

Samenwerkingen met artiesten als Anohni, Rufus Wainwright, Lou Reed en Beck en ook Viktor & Rolf zorgen voor het completeren van een imposant cv. Haar nieuwe album 'Cover Two' verscheen in 2020, en is reden voor de artieste uit Brooklyn om opnieuw op tour te gaan. Iets later dan oorspronkelijk de bedoeling was vanwege COVID-19. Verwacht deze avond hoe dan ook muziek van van het nieuwe album, maar ook eerder uitgebracht materiaal van Joan As Police Woman in een nieuw jasje. Joan speelt als trio met drummer Parker Kindred (Antony & The Johnsons, Jeff Buckley) en bassist Jacob Silver (Lee Fields).

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Joan As Police Woman
Hqdefault 200609 162635

The Magic

Hqdefault 200609 162635 1

Holy City

Hqdefault 200609 162636

Damned Devotion

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma