Programma
Jimmy Diamond 1600x1200

Jimmy Diamond

Jimmy Diamond

vrijdag 10 maart 2023

vrijdag 10 maart 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Jimmy Diamond vervoert ons naar de americana en roots rock van de seventies, die geïnfuseerd is met hedendaagse indie rock. Muziek die langs rauw gitaarwerk en pedal steel een episch geluid van een nieuwe morgen vertegenwoordigt.

De leden van Jimmy Diamond vormen de Europese linker- en rechterhanden van Tim Showalter’s Strand of Oaks. Als Jimmy Diamond staan ze op eigen benen, maar stroomt er een soortgelijk DNA door de muzikale bloedbanen. In het najaar van 2021 verscheen ‘Common Sense // Commotion’ die de weg baande voor hun eigenzinnige versie van americana-indie-rootsrock.

In 2022 wordt er aan verdere releases gewerkt, waarbij wordt samengewerkt met onder andere Timothy Showalter (Strand of Oaks), producer Kevin Ratterman (My Morning Jacket, Madrugada, Emma Ruth Rundle) en Excelsior Recordings. Fans van Jim James, Ray LaMontagne en Richard Swift zullen de eigenzinnige sound van Jimmy Diamond zeker waarderen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Jimmy Diamond
Hqdefault 221117 154039

Jimmy Diamond

SO DO I (Gibson Session)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma