Programma
Jett Rebel persfoto

Jett Rebel - 16.00 uur

Jett Rebel - 16.00 uur

maandag 6 juli 2020

maandag 6 juli 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 19:00

NL
Dit is een programma met zitplaatsen.
Maximaal 2 tickets per persoon.
Legitimatie hoofdkoper vereist aan de zaal.
Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht.

EN
This show is seated.
Maximum of 2 tickets per person.
Main buyer needs to bring ID to the venue.
Tickets are personal and cannot be resold.
  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

(English info below)
Nederlands:
Belangrijk: het 16:00 concert op 6 juli komt te vervallen en wordt verplaatst naar een later tijdstip. Het concert vindt nu plaats om 19:00 op dezelfde dag, de deuren openen om 18:00. Reeds gekochte kaarten voor het concert om 16:00 blijven geldig en geven nu toegang tot het concert om 19:00. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.
English:
Please note: the Jett Rebel – 16:00h concert on July 6th is rescheduled and is now part of the 19:00h concert on July 6th. Bought tickets remain valid: a ticket for Jett Rebel 16:00h concert now gives access to the 19:00h show. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

========

Jett Rebel is sinds zijn in 2014 verschenen debuutalbum 'Venus & Mars' niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. De opvallende zanger en multi-instrumentalist kon de afgelopen jaren Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz, een uitverkochte AFAS Live en een show in Ahoy op zijn CV bijschrijven. Zijn carrière leverde een Edison, Zilveren Notekraker en meerdere 3FM Awards op.

Vanaf juli trekt Jett Rebel in zijn eentje door het land onder het motto: ‘Have guitar, will travel’. Naar eigen zeggen omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, omdat optreden en mensen vermaken een tweede natuur is en natuurlijk omdat het na drie maanden weer mag. Wegens omstandigheden anders dan anders, maar wel persoonlijker dan ooit. Eind 2019 tourde de artiest met zijn band nog langs de kleinere Nederlandse clubs, maar nu beloven zijn soloconcerten in de grote zaal van Paradiso voor maximaal 100 personen nog net iets intiemer te worden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jett Rebel
Hqdefault 200618 221248

Jett Rebel

Just in case you're ever down again

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200618 221248 1

Jett Rebel

Good Boy

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma