Programma
Untitled 45

Jeshi

Jeshi

woensdag 8 maart 2023

woensdag 8 maart 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Jeshi is een getalenteerde rapper uit Oost-Londen. Al vanaf een jonge leeftijd gelooft hij in zijn carrière als hiphopartiest en begint hij met het opnemen van zijn eigen tracks bij vrienden thuis. De Engelsman krijgt in het Verenigd Koninkrijk veel waardering voor zijn vooruitstrevende tracks met eerlijke teksten, waarin hij reflecteert op zijn persoonlijke problemen en maatschappelijke kwesties die er spelen in zijn omgeving.

Eerder werd zijn talent al beloond met een rol als support-act voor Slowthai zijn tour, waarna hij in mei 2022 zijn langverwachte debuutalbum ‘Universal Credit’ uitbracht. Op dit project neemt hij je met verhalende, meeslepende teksten en buitengewone flows mee naar zijn turbulente leven.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Jeshi
Jeshi - Coffee / National Lottery | A COLORS SHOW

Jeshi

Coffee / National Lottery | A COLORS SHOW

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma