Programma
Jeleel press

Jeleel!

Jeleel!

zondag 26 november 2023

zondag 26 november 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Jeleel! op 26 november 2023 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma's is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

JELEEL! is een opkomende hiphop artiest die bekend staat om zijn aandachttrekkende shows, energie, en unieke geluid. Ondanks de druk van zijn Nigeriaanse ouders om een traditionele carrière te volgen, heeft JELEEL! zijn eigen weg in de muziekwereld gebaand, Momenteel geniet hij van succes in Europa na de release van zijn debuutalbum ‘REAL RAW!’ Hij combineert kunst, atletiek en charisma in zijn visie en benadrukt creativiteit boven planning in zijn muziek. JELEEL! toont zijn veelzijdigheid zowel als tekstschrijver als hookmaker, en zijn toewijding om altijd alles te geven in elk optreden.

Line-up

Club

  • JELEEL!
JELEEL!

JELEEL!

DIVE IN!

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

JELEEL! op Spotify

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma