Programma
Jeangu Macrooy web

Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy

donderdag 10 november 2022

donderdag 10 november 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Jeangu Macrooy begon zijn muzikale reis toen hij op zijn dertiende een gitaar kreeg van zijn ouders en met tweelingbroer Xillan een muzikaal duo begon. In 2014 besloot hij zijn carrière voort te zetten in Nederland en vertrok uit Suriname. Er ontstond een muzikale samenwerking met producer Perquisite en hij werd getekend bij diens label Unexpected Records. In 2017 kwam zijn succesvolle debuutalbum ‘High On You’ uit dat lovende recensies ontving en een nominatie ontving voor een Edison Pop. Opvolger Horizon (2019) was een stap voorwaarts en bevat songs, variërend van pure popmuziek tot gospel. In 2021 was hij de uitverkorene om Nederland te representeren op het Eurovisie Songfestival.

Op dit moment werkt Jeangu aan zijn derde studioalbum. Het concert in Bitterzoet is dan ook een speciale releaseshow, waarbij zijn nieuwe album de wereld in gebracht wordt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Jeangu Macrooy
Hqdefault 220609 175040

Jeangu Macrooy

A Little Greener (feat. Pete Philly)

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma