Programma
Jeangu Macrooy web

Jeangu Macrooy + Mickie

Jeangu Macrooy + Mickie

Saturday 7 May 2022

Saturday 7 May 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 22 december 2021 en zal nu plaatsvinden in Tolhuistuin. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum en locatie.

Jeangu Macrooy begon zijn muzikale reis toen hij op zijn dertiende een gitaar kreeg van zijn ouders en met tweelingbroer Xillan een muzikaal duo begon. In 2014 besloot hij zijn carrière voort te zetten in Nederland en vertrok uit Suriname. Er ontstond een muzikale samenwerking met producer Perquisite en hij werd getekend bij diens label Unexpected Records. In 2017 kwam zijn succesvolle debuutalbum ‘High On You’ uit dat lovende recensies ontving en een nominatie ontving voor een Edison Pop. Opvolger Horizon (2019) was een stap voorwaarts en bevat songs, variërend van pure popmuziek tot gospel. Onlangs was hij de uitverkorene om Nederland te representeren op het Eurovisie Songfestival.

Op dit moment werkt Jeangu aan zijn derde studio album dat gepland staat voor release in de tweede helft van 2022. De eerste twee singles, 'A Little Greener' met Pete Philly, die onder meer werd uitgeroepen tot topsong op NPO Radio 2, en Worship zijn inmiddels verschenen.

Support: Mickie

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Jeangu Macrooy
  • Mickie
Hqdefault 220131 122252

Jeangu Macrooy

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma