Programma
JB Meijers web

JB Meijers - Deltaboy II

JB Meijers - Deltaboy II

donderdag 23 juni 2022

donderdag 23 juni 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van JB Meijers op donderdag 23 juni 2022 is afgelast vanwege onvoorziene omstandigheden. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo

Na het succes van zijn solotour 'Deltaboy' gaat JB Meijers nu de clubs in om onder meer muziek uit die show en recenter werk van zijn nieuwe album 'The Beginning And Everything Before' solo te spelen. Uiteraard ontbreken de nodige highlights uit JB’s omvangrijke oeuvre als singer-songwriter niet; Meijers heeft immers een indrukwekkende carrière als multi-instrumentalist, producer, songwriter en zanger op z'n naam staan. Zo is in het verleden gewerkt met onder meer De Dijk, Acda en de Munnik, The Common Linnets, Solomon Burke, Mercury Rev, Carice van Houten, Peter Maffay, Barry Hay en vele anderen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • JB Meijers
Hqdefault 211012 104207

JB Meijers

Deltaboy

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma