Programma
Paradiso

Jazz Orchestra of the Concertgebouw gaat vreemd

Jazz Orchestra of the Concertgebouw gaat vreemd

zaterdag 12 januari 2019

zaterdag 12 januari 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Een avond vol muziek van jonge muzikanten, bands en producers in nieuwe arrangementen. Het Jazz Orchestra stapt uit de comfortzone.

Uit de vele inzendingen moesten vijf deelnemers worden geselecteerd – een niet geringe opgave. Gekozen is voor de alternatieve rockband Grenadeers, gitariste Karlijn Langendijk, zanger/danser Ruben Sanchez, theatermaakster en muzikant Stephanie Smit en hiphop-producer Quincy Speelman.

Een aantal leden van het Jazz Orchestra bezochten deze jonge multitalenten in hun studio's om te jammen en om te werken aan bigband-bewerkingen waarin de stukken van de deelnemers centraal staan.

Jazz Orchestra gaat vreemd is een concept van Stichting Nieuwe Helden en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, met het eigen werk van de uitgenodigde muzikanten als uitgangspunt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

    Route naar Tolhuistuin

    Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

    Paradiso Programme

    Programma