Programma
Paradiso

Jay Nash + Garrison Starr - Locatie: Bitterzoet

Jay Nash + Garrison Starr - Locatie: Bitterzoet

zondag 8 april 2012

zondag 8 april 2012

Jay Nash is verplaatst van de kleine zaal van Paradiso naar Bitterzoet. Adres: Spuistraat 2, Amsterdam. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. De tijden zijn ongewijzigd.

Garrison Starr is 36 jaar oud en maakt al twintig jaar alternative country. Haar eerste album ‘Pinwheels’ kwam uit toen ze net klaar was met haar middelbare school; inmiddels heeft ze acht albums, twee EP’s en een live-album op haar naam staan. www.facebook.com/garrisonstarrmusic

De uit Syracuse afkomstige Jay Nash vond zijn allereerste inspiratie in een cassettebandje waarop op de ene kant een live-opname van een Grateful Dead-concert stond en op de andere kant een verzameling Cat Stevens-hits. Zijn eigen muziek, die hij ging maken toen hij in 2001 naar Los Angeles verhuisde, houdt het midden tussen aardse rock en roots Americana. Zijn album ‘Some Kind Of Comfort’ trok de aandacht trok van het Hotel Cafe, de beroemde zaal in Los Angeles die voor de doorbaak van artiesten als Laura Jansen, Sara Bareilles en Jason Mraz zorgde. Voor zijn zesde en meest recente album ‘Diamonds and Blood’ werkte Nash met ervaren muzikanten, die opname-sessies met artiesten als Bob Dylan, Lucinda Williams, Ray LaMontagne en de Counting Crows op hun CV hebben staan.

Paradiso Programme

Programma