Programma
Jasmine Myra 3 credit Emily Dennison

Jasmine Myra

Jasmine Myra

donderdag 31 augustus 2023

donderdag 31 augustus 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Jasmine Myra is een saxofonist, componist en bandleider, gevestigd in Leeds. De Britse muzikante slaat op fraaie wijze een brug tussen jazz en neoklassiek op haar debuutalbum 'Horizons'. Jasmine Myra maakt deel uit van de bruisende, creatieve muziekscene in de stad en heeft zich omringd met enkel van de beste jonge talenten in het noorden van Engeland. Haar originele instrumentale muziek heeft een euforisch en opbeurend geluid, beïnvloed door artiesten zo divers als Bonobo, Ólafur Arnalds en Kenny Wheeler. Artiesten wiens muziek een emotionele lading dekt, die je ook kunt horen in Myra's eigen composities.

Ze tekende onlangs bij Gondwana Records en werkte samen met producer Matthew Halsall, wiens scherpe oor voor talent hielp om de muziek van GoGo Penguin, Mammal Hands wereldwijd bekend te maken. Halsall wordt ook wel vaandeldrager genoemd van de nieuwe Britse jazz en heeft een grote bijdrage geleverd aan 'Horizons'. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Jasmine Myra

Jasmine Myra - Horizons

Jasmine Myra - Horizons

Jasmine Myra

Horizons

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma