Jasmine Myra 3 credit Emily Dennison

Jasmine Myra

Thursday 31 August

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Ticket € 15,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Jasmine Myra is een saxofonist, componist en bandleider, gevestigd in Leeds. De Britse muzikante slaat op fraaie wijze een brug tussen jazz en neoklassiek op haar debuutalbum 'Horizons'. Jasmine Myra maakt deel uit van de bruisende, creatieve muziekscene in de stad en heeft zich omringd met enkel van de beste jonge talenten in het noorden van Engeland. Haar originele instrumentale muziek heeft een euforisch en opbeurend geluid, beïnvloed door artiesten zo divers als Bonobo, Ólafur Arnalds en Kenny Wheeler. Artiesten wiens muziek een emotionele lading dekt, die je ook kunt horen in Myra's eigen composities.

Ze tekende onlangs bij Gondwana Records en werkte samen met producer Matthew Halsall, wiens scherpe oor voor talent hielp om de muziek van GoGo Penguin, Mammal Hands wereldwijd bekend te maken. Halsall wordt ook wel vaandeldrager genoemd van de nieuwe Britse jazz en heeft een grote bijdrage geleverd aan 'Horizons'. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Jasmine Myra

Jasmine Myra - Horizons

Jasmine Myra - Horizons

Jasmine Myra

Horizons

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma