Janus Rasmussen Presspic Eydís María Ólafsdóttir

Janus Rasmussen

Janus Rasmussen

donderdag 2 december 2021

donderdag 2 december 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is verplaatst naar 7 oktober 2022 in Bitterzoet. De aanvangstijden zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

  • Programma met zitplaatsen

Janus Rasmussen werd geboren op de Faeröer-eilanden en verhuisde op latere leeftijd naar Reykjavik om hier het elektronische duo Kiasmos te vormen met de producer en klassiek geschoolde pianist Ólafur Arnalds. 

Het succes van Kiasmos steeg tot duizelingwekkende hoogtes: het duo werd met hun vernieuwende, experimentele en minimalistische techno toonaangevend in de internationale elektronische muziekwereld en stond op festival als Lowlands, MELT en Primavera. Maar ook los van elkaar hebben beide artiesten inmiddels hun strepen verdiend: zo bracht Rasmussen onlangs zijn debuutalbum ‘Vín’ uit: een betoverende plaat vol warme, melodische en experimentele technotracks geïnspireerd door het indrukwekkende landschap van zijn thuisland IJsland.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Janus Rasmussen
Janus Rasmussen - Neyð

Janus Rasmussen

Neyð

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma