Programma
Janet Devlin

Janet Devlin

Janet Devlin

zondag 2 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Janet Devlin is verplaatst van Bitterzoet naar de Bovenzaal van Paradiso. Het tijdstip is niet gewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, je hoeft hiervoor niets te doen. Ticketkopers ontvangen een e-mail met alle details. Voor algemene informatie over locatiewijzigingen, zie deze pagina: www.paradi.so/Ticketinfo.

Janet begon met muziek maken toen ze zes jaar oud was. Wat begon met het spelen van de Ierse tin-whistle werd uiteindelijk een succesvol YouTube-kanaal waar ze covers deelde. Toen ze auditie deed voor X-Factor viel haar talent om elk nummer om te bouwen naar een mix van folk, country en indie-pop op. Hierop besloot de Ierse haar singer-songwriter kunsten te ontwikkelen en eigen muziek te schrijven. Het resultaat is het folkpop debuutalbum 'Running with Scissors'. In 2020 kwam 'Confessional' uit, waar Janet de luisteraar meeneemt in de mythen en sagen van de traditionele Ierse folklore in een folkpop-jas, maar ook haar mentale, donkere, strubbelingen deelt. Op het meest recente album 'It's Not That Deep' gaat de artiest terug naar haar roots en deelt de lessen die ze tot nu toe heeft geleerd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Janet Devlin
Op zondag 2 oktober staat folk-pop singer-songwriter Janet Devlin in Bitterzoet. Klik hier voor meer tickets en informatie.
Op zondag 2 oktober staat folk-pop singer-songwriter Janet Devlin in Bitterzoet. Klik hier voor meer tickets en informatie.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma