Programma
James

James Vincent McMorrow

James Vincent McMorrow

woensdag 27 november 2019

woensdag 27 november 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Maximaal 2 tickets per persoon. Hoofdkoper moet zich kunnen identificeren.
  • Beperkt aantal tickets per persoon

De Ierse zanger en liedjessmid James Vincent McMorrow verdiende enkele jaren zijn strepen met zijn muziek en samenwerkingen, waarmee hij ondertussen aan de 1 miljard streams zit. De Ier bezit een stijl die zich vrijwel aan alles kan aanpassen, van hiphop tot akoestische indie, maar toch uniek is door zijn stemgeluid. Na een korte pauze komen er 2022 meteen twee albums uit. Het eerste album 'The Less I Knew' zal in juni van dit jaar verschijnen en zal worden opgevolgd door 'Heavyweight Champion of Dublin'. De albums zijn geschreven en geproduceerd door McMorrow. "De afgelopen twee jaar was ik een beetje kwijt waarom ik dingen doe zoals ik ze doe. The Less I Knew gaat over jezelf terugvinden, lief zijn voor jezelf en beseffen dat iedereen maar wat doet. Voor het eerst in mijn leven heb ik albums gemaakt waar ik niet teveel over heb nagedacht", aldus de singer-songwriter.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • James Vincent McMorrow
Op woensdag 27 november geeft James Vincent McMorrow een intiem optreden in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

True Care

Op woensdag 27 november geeft James Vincent McMorrow een intiem optreden in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Higher Love

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma