Programma
TRUAX JAMESTW ACME SHOT03 23

James TW + Rhys Lewis

James TW + Rhys Lewis

dinsdag 3 oktober 2017

dinsdag 3 oktober 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

​Entree VIP package* (UITVERKOCHT): € 65,-

Deze show is uitverkocht

James TW (voluit Taylor-Watts) is een jonge Londense songwriter. Zijn debuut-EP ‘First Impressions’ leverde ruim 37 miljoen Spotify-streams op. De single ‘When You Love Someone’ was direct na de eerste radio-airplay de meest gezochte track in de Shazamcharts en werd veelvuldig gedraaid op 3FM. Het nummer schreef hij voor een jongetje van wie de ouders gingen scheiden. James begon al op z’n twaalfde met het plaatsen van covers op YouTube van helden als John Mayer, Ed Sheeran, Bill Withers en BB King. De Canadese singer-songwriter Shawn Mendes ontdekte hem, regelde een platendeal bij zijn label Island en nam hem vervolgens mee als voorprogramma op wereldtournee. Het debuut ‘First Impressions’ verscheen in 2016.

Voorprogramma: Rhys Lewis
De 23-jarige Rhys Lewis is een singer-songwriter met een old school twist. Hij combineert rijke soul met raspende vocalen waarin muzikale invloeden als Al Green, Marvin Gaye en James Taylor doorklinken. Hij werd enige tijd geleden getekend door het grote Decca Records, zijn single ‘Waking Up Without You’ schoot direct naar een nummer 1 plek in Spotify’s viral chart.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • James TW
  • Rhys Lewis
James TW Youtube Image 1

When You Love Someone

James TW Youtube Image 2

James TW & Shawn Mendes - Mashup at Air Canada Centre in Toronto

*Een VIP package (UITVERKOCHT) bestaat uit:

- Early Entry 
- Early access tot de merchandise stand
- Een speciale Limited Edition James TW Poster (niet te koop tijdens het concert of in de online store)
- Een Meet & Greet met James TW en fotogelegenheid
- Toegang tot het concert

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma