Programma
James Smith

James Smith

James Smith

Friday 30 October 2020

Friday 30 October 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Vanwege de aanhoudende onzekere situatie rondom het coronavirus is dit concert helaas geannuleerd. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.


ENG: Due to the continuing uncertain situation surrounding the corona virus, this concert has unfortunately been canceled. All ticket buyers will receive an email with more information.

-

James Smith deed op slechts veertienjarige leeftijd mee met Britain’s got Talent, waar hij een prachtige versie van Nina Simone’s ‘Feeling Good’ vertolkte. Smith viel op door zijn bijzondere, soulvolle en volwassen stemgeluid. Niet gek dus, dat hij meteen een platencontract aangeboden kreeg door platenmaatschappij Virgin Records. Op 17-jarige leeftijd bracht hij vervolgens hitsingle ‘Tell Me You Love Me’ uit, waarop hij zich laat inspireren door vintage rock’-n’-roll, gospel en soul. De track was zowel in binnen- en buitenland een succes, maar alsnog besloot Smith het rustig aan te doen en zijn opleiding af te maken. Inmiddels heeft James Smith de twintig aangetikt, is hij terug én helemaal klaar om zich op zijn muzikale carrière te storten. Onlangs bracht hij een nieuwe EP uit: ‘an EP by James Smith’. Op 30 oktober zie je hem in Paradiso Noord. 

Line-up

Club

  • James Smith
James Smith - Say You'll Stay

James Smith

Say You'll Stay

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma