Programma
Jake Isaac

Jake Isaac + Shan Ako

Jake Isaac + Shan Ako

Monday 18 April 2022

Monday 18 April 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit is het verplaatste programma van 21 april 2020, 22 april 2021 en 1 november 2021. Eerder gekochte tickets zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

De Londense singer-songwriter Jake Isaac maakt frisse, soulvolle popliedjes die worden begeleid door zijn machtige stemgeluid. Zijn debuutalbum ‘Our Lives’ verscheen in 2017 en hierop heeft hij alle instrumenten zelf ingespeeld. Samen met George Ezra en James Bay behoort Isaac tot de top van veelbelovende Britse artiesten en mocht hij het podium al delen met Ella Eyre, Paloma Faith, Angus & Julia Stone en Elton John. In april 2020 kwam Jake Isaac terug met de nieuwe EP ‘Things I'll Tell You Tomorrow’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Jake Isaac
Op maandag 18 april 2022 geeft Jake Isaac een concert in Paradiso Noord. Koop hier je officiële tickets.

Jake Isaac

Thinkin 'Bout You

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma