Programma
Album Cover

Jael

Jael

vrijdag 10 september 2021

vrijdag 10 september 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Dit programma is uitgesteld naar zondag 26 september 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Giovanni Jaël Jano, beter bekend als JAEL, is een 27-jarige Molukse muzikant, producer, dj en zanger uit Den Haag. Hij maakt soulvolle elektronische muziek, geïnspireerd op de oude funk en soul uit de platenkast van zijn ouders en zijn oom, DJ Rob Manga. Al hoewel hij voornamelijk in binnen- en buitenland bekend is als DJ - onder andere via het Soulection label - bracht hij in 2021 zijn solo debuutalbum ‘Half As Much’ uit via Studio KOTO waarmee hij laat zien dat hij naast dj ook getalenteerd multi-instrumentalist, producer, componist en zanger is en onder andere samenwerkt met de Amsterdamse zangeres Latanya Alberto. Op 10 september geeft hij een concert mét liveband in Paradiso Noord.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • JAEL
JAEL - Red Dots (ft. Phabo & The Kount)

JAEL

Red Dots (ft. Phabo & The Kount)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma