Programma
Jadeimagine website

jade imagine

jade imagine

Tuesday 18 February 2020

Tuesday 18 February 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Helaas heeft jade imagine ons laten weten genoodzaakt te zijn om het concert te annuleren. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met hierin meer informatie.

English:
We regret to inform you that this concert is canceled. All ticket buyers will receive an email with more information.


Het Australische gezelschap jade imagine combineert synthwave en art-rock naadloos tot indiepopliedjes met stevige gitaarpartijen. In 2017 tekenden ze voor eerste EP ‘What The Fuck Was I Thinking’ bij Courtney Barnetts Milk! Records en vergezelden Julia Jacklin op haar tournee. Met de charismatische zangeres Jade McInnal aan het front wist de band ook in het livecircuit de aandacht de trekken. In de zomer van 2019 bracht de band het sterke debuutalbum ‘Basic Love’ uit, waarvoor ze lovende recensies van onder andere Clash Magazine en The Skinny in ontvangst konden nemen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Jade Imagine

Gratis met de Indiestadpas 2020

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2020 is nu te koop via de Paradiso webwinkel. Let op: je kunt je aanmelden tot uiterlijk 18 februari 17:00 uur.

Hqdefault 191106 140700

Remote Control

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma