Programma
Ticketmaster Photo

JACOB COLLIER - Djesse World Tour Spring 2022

JACOB COLLIER - Djesse World Tour Spring 2022

woensdag 20 juli 2022

woensdag 20 juli 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Er zijn voor dit concert een beperkt aantal VIP tickets beschikbaar.

Dit is het verplaatste concert van 17 februari 2022. Gekochte tickets voor die datum blijven geldig voor het verplaatste concert.

This concert is presented by Paradiso & Super-Sonic Jazz. 

Op 20 juli 2022 geeft Jacob Collier een concert in Paradiso in het kader van zijn 'DJESSE WORLD TOUR SPRING 2022'. Het pas 26-jarige supertalent uit Noord-Londen zingt, musiceert, schrijft en produceert sinds jonge leeftijd zijn eigen muziek. Hij werd in 2012 op 17-jarige leeftijd ontdekt door Quincy Jones, die een van zijn video's tegenkwam op YouTube en hem per direct invloog en hem een podium gaf op het beroemde Montreaux Jazz Festival. Het bleek het startsein voor een succesvolle carrière: hij bracht sindsdien vier albums uit vol met de voor hem zo typerende mix van zijn prachtige, harmonieuze vocalen met pop, jazz, soul, hiphop en funk. Als klap op de vuurpijl won hij voor elk van deze vier albums een Grammy, een unieke prestatie die geen enkele Britse artiest ooit heeft geëvenaard. Zijn meest recente werk genaamd 'DJESSE VOL. 3' kwam uit in augustus 2020; op het album verkent Collier dit keer een meer elektronisch georiënteerd geluid. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jacob Collier

VIP Tickets

Er zijn voor dit concert een beperkt aantal VIP-tickets beschikbaar.

Let wel op: het VIP-pakket is samengesteld door Jacob Collier in samenwerking met Future Beat. Je krijgt als VIP niet de mogelijkheid om de artiest te ontmoeten. 

Paradiso verzorgd de verkoop, maar is verder niet betrokken bij de inhoud en de uitvoering van het VIP-pakket. Heb je vragen met betrekking tot je VIP-ticket(s)? Neem dan contact op met het team van Future Beat via [email protected].

De inhoud van een VIP-pakket:

  • Een (regulier) ticket voor het concert
  • VIP toegang tot de zaal
  • Een Jacob Collier - DJESSE notitieboekje
  • Een Jacob Collier - DJESSE totebag
  • Een exclusieve, door Jacob Collier gesigneerde 'Logic Session' (op papier)
  • Een VIP laminate
Jacob Collier - All I Need (ft. Mahalia)

Jacob Collier

All I Need (ft. Mahalia)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma