Programma
Jack Shore

Jack Shore

Jack Shore

vrijdag 1 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Jack Shore, een Amerikaans-Israëlische songwriter, producer en social media persoonlijkheid, nam in zijn tienerjaren het besluit om de religieuze middelbare school waar hij op zat te verlaten, om zijn passie voor het produceren van dancemuziek achterna te gaan. Sindsdien heeft hij zijn indie house tracks uit mogen brengen onder een aantal grote EDM labels, zoals NCS, Frequency Music en HEXAGON.

De muzikale reis van Jack bracht hem in 2022 naar Nederland, waar hij zich vestigde met een gloednieuwe studio in Amsterdam. Zijn levendige persoonlijkheid en content over muziek en Nederlandse cultuur trokken al snel de aandacht van zowel Nederlands als Europees publiek. Inmiddels heeft hij een aanhang van meer dan 600.000 volgers op TikTok en meer dan 20 miljoen streams op Spotify behaald.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Jack Shore
S10 - De Diepte

S10 - De Diepte

Jack Shore Remix

BLØF - Zoutelande

BLØF - Zoutelande

Jack Shore Remix

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma