Programma
84144729 10158369078488338 5900605510683459584 o

Jack Garratt

Jack Garratt

maandag 2 maart 2020

maandag 2 maart 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Beperkt aantal tickets per persoon

De Engelse singer-songwriter en multi-instrumentalist Jack Garratt maakt vernieuwende folk-elektronica. In 2016 brak hij gigantisch door met debuutalbum ‘Phase’, inclusief hitsingles ‘Worry’ en ‘Breathe Life’. Hij won destijds de gerenommeerde BBC Sound of 2016-poll, een Brit Award en was dé grote sensatie op festivals als Lowlands, Rock Werchter en PITCH. Tijdens zijn liveshows komt zijn ongekend grote muzikale talent goed naar voren: zo staat hij alleen op het podium en neemt hij zowel de drumpartijen, gitaar, toetsen én vocalen voor zijn rekening. Na een radiostilte van enkele jaren is Jack Garratt terug: op maandag 2 maart geeft hij voor het eerst in vier jaar een concert op Nederlandse bodem in Paradiso Noord. Ook volgt er in 2020 nieuwe muziek.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Jack Garratt

TELEFOONVERBOD VAN KRACHT / NO PHONES POLICY

  • Er is in opdracht van Jack Garratt en zijn team een fotografieverbod van kracht. Om dit verbod te kunnen handhaven, is het gebruik van mobiele telefoons niet toegestaan deze avond. Bij binnenkomst in de concertzaal worden er speciale hoesjes uitgedeeld. Er zal aan je worden gevraagd om je mobiele telefoon op te bergen in dit (milieuvriendelijke) hoesje. Het is dus de bedoeling dat je het hoesje met je telefoon bij je draagt tijdens het concert, maar niet gebruikt. Mocht je om een dringende reden je telefoon toch willen gebruiken gedurende het concert, dan kun je dit doen buiten de concertzaal. Het is daarnaast uiteraard ook niet toegestaan om een foto- of videocamera mee naar binnen te nemen.
  • Let daarnaast op: het concert vindt plaats in Paradiso Noord - Tolhuistuin in Amsterdam. Dit is een andere locatie dan de hoofdlocatie van Paradiso.

## ENGLISH ##

Important info regarding the Jack Garratt concert at Paradiso Noord on Monday March 2:

  • At the request of Jack Garratt and his team, the use of mobile phones and all other photographic and/or film equipment is prohibited during his show. Upon arriving at the venue, you will be handed a special, eco-friendly phone case. You will be asked to store your cell phone in this case. You can carry the phone with you at all times, but please don't use it and keep it stored in the case. If for an urgent reason you want to use the phone during the concert, you can do this outside the concert hall.
  • Please also note: this concert takes place at Paradiso Noord - Tolhuistuin, which is a different venue and not at Paradiso's main location.Jack Garratt - Breathe Life

Jack Garratt

Breathe Life

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Jack Garratt  - Weathered

Jack Garratt

Weathered

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma