J E Sunde Promo pic by Adam Wheeler Jon Sunde 1 min

J.E. Sunde

J.E. Sunde

28 nov 2021

28 nov 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 15:30, Hoofdprogramma: 16:00

Het concert van J.E. Sunde op 28 november 2021 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zondag 10 april 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

Geïnspireerd door onder anderen Leonard Cohen en Crosby, Stills, Nash & Young vaart de uit Minneapolis afkomstige J.E. Sunde dezelfde richting uit als Steve Gunn en Sufjan Stevens. Een songwriter en componist trouw aan de Amerikaanse traditie, maar net links van het midden; zo beschouwt Jonathan Edward Sunde zichzelf. Vorig jaar verscheen het album '9 Songs About Love', vol met ogenschijnlijk gemak geschreven tijdloze klassiekers, die knipogen naar de groten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • J.E. Sunde
Op zondag 28 november geeft songwriter en componist J.E. Sunde een optreden in de kleine zaal van Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

J.E. Sunde

Risk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma