Programma
Isabel 02

ISABEL

ISABEL

zondag 20 december 2020

zondag 20 december 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Nederlands:
Het concert van ISABEL op 20 december 2020 is opnieuw uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 26 juni 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The ISABEL concert on December 20, 2020 is postponed for a second time until June 26, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

--

Op 20 december presenteert de jonge popzangeres ISABEL haar debuut EP in Paradiso. ISABEL wist de finale te bereiken van The Voice Of Holland in 2017 en werd destijds door miljoenen kijkers in hun hart gesloten door haar onmiskenbaar grote zangtalent, nuchtere podiumpresentatie en humor. De ster van de vrolijke Middelburgse zangeres is sindsdien snel rijzende: zo trok ISABEL door het land met een uitgebreide theatertournee en speelde ze op toonaangevende festivals als Vestrock en Concert at Sea. De afgelopen tijd heeft ISABEL zich met haar band teruggetrokken in de studio om te werken aan haar debuut EP. Op haar tweede, zelfgeschreven single ‘HOME’ is een verfrissend popgeluid te horen, met invloeden van R&B en soul. De single is beluisteren via Spotify. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • ISABEL
ISABEL - Home

ISABEL

Home

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
ISABEL - Sweet Goodbyes

ISABEL

Sweet Goodbyes (live)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma