Programma
Isaac Anderson

Isaac Anderson + Tom Millichamp + Waiting For Smith

Isaac Anderson + Tom Millichamp + Waiting For Smith

zaterdag 25 november 2023

zaterdag 25 november 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Singer-songwriter Isaac Anderson bedenkt veel van zijn alternatieve indiepopmuziek in zijn slaapkamer. Voorheen was hij frontman van In Hindsight, maar de band gaat in 2014 uit elkaar. In 2021 komt debuut EP 'Love in Conversation' uit waarmee hij, dankzij aanstekelijke popmelodieën en energieke gitaren, meteen naam maakt. Het duurt niet lang voordat zijn sociale mediakanalen volstromen met fans en zijn eerste solotournees uitverkopen. Ondertussen is 'Get Me Out Alive', een nummer dat gaat over sociale ongemakkelijkheid op feestjes, een populair nummer op TikTok. Naast soloartiest is Anderson gitarist en vocalist bij de wereldtour van Louis Tomlinson (One Direction).

Support:
Tom Millichamp + Waiting for Smith

Line-up

Club

  • Isaac Anderson
  • Tom Millichamp
  • Waiting for Smith
Op zaterdag 25 november staat Isaac Anderson in Tolhuistuin Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets

Isaac Anderson

Hanging Up

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma