Programma
ITWA lowres

Into The Wild Algarve

Into The Wild Algarve

maandag 7 september 2020

maandag 7 september 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 00:00, Hoofdprogramma: 19:00

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Zeven jaar geleden reisden Dave Hemminga en Sonya Langendijk met hun gezin hun droom achterna en ruilden zij het drukke Amsterdamse stadsleven in voor een bestaan in de Portugese natuur. Met de hulp van vele vrijwilligers realiseerden zij in de loop der jaren hun eigen natuurparadijsje, de bij vele Amsterdammers bekende eco-camping Into The Wild Algarve (ITWA). 

Vanwege het corona-virus moesten ook zij de camping sluiten. Op vrijdag 19 juni - nog maar kort na de heropening -  voltrok zich een enorme ramp: een alles verwoestende bosbrand legde het met zoveel liefde opgebouwde resort volledig in de as. Van het ene op het andere moment was het gezin alles kwijt; hun bedrijf, huisvesting en al hun persoonlijke bezittingen. 

Benefietavond op maandag 7 september
Betsy's, LFTFLD en Robin Hood hebben de handen ineengeslagen en organiseren op maandag 7 september in Paradiso een benefietavond voor ITWA. Centraal onderdeel van de avond is een veiling van kunstwerken en items, beschikbaar gesteld door bekende kunstenaars en ondernemers. De veiling wordt omlijst door optredens van onder andere de indierockband Alaska Pollock (live) en dj's Mulat & Phil Horneman. De Turboclub komt langs met de Neutjesbar en je kan voor het goede doel je haar laten knippen door de kappers van Barbers On The Run

De avond is een aanvulling  op een al lopende crowdfundingactie. Hopelijk geven de opbrengsten het gezin wat rust en uitzicht op een nieuwe toekomst.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Mulat
  • Phil Horneman (Wicked Jazz Sounds)
  • ALASKA POLLOCK

Doneer via de crowdfundactie

Wil je Into The Wild Algarve financieel steunen? Je kunt doneren via de crowdfundactie via de website GoFundMe.

Into The Wild Algarve

Into The Wild Algarve

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma