Programma
Artboard 8 8

Indiestad x 80s: Thus Love, Pol

Indiestad x 80s: Thus Love, Pol

donderdag 9 februari 2023

donderdag 9 februari 2023

In Toekomstmuziek

Zaal open: 19:30, Zaal sluit: 01:00, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina.

Op donderdag 9 februari presenteert Indiestad samen met We Love 80s een avondvullend programma met een nostalgische knipoog in Toekomstmuziek te Amsterdam. Met speciale live performances van THUS LOVE en Pol, draaien de welbekende WaveCave dj's de rest van de avond aan elkaar. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • THUS LOVE
  • Pol
  • WaveCave DJ's

Gratis met de Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de Webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Pol

De Nederlandse broers Ruben Pol en Matthijs Pol weten new wave terug te brengen naar nu. Afgelopen jaar verscheen single 'Comme Ça', waarmee de toon werd gezet. Geschreven, uitgevoerd en geproduceerd door Ruben en Matthijs, en gemixt door Dave Bascombe (Depeche Mode, Tears for Tears, Erasure).

Hqdefault 230127 170824

Pol

Comme Ca

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

THUS LOVE

THUS LOVE is een driekoppige band uit Brattleboro, Vermont. Ze putten kracht uit de ervaring om als buitenstaander naar binnen te kijken. Voor THUS LOVE is DIY een ethos dat niet alleen hun muzikale visie weerspiegelt, maar ook hun bestaan als drie zichzelf identificerende transartiesten. Vanaf het ontstaan van de band hebben ze onder één dak gewoond en zelfs hun eigen opnamestudio gemaakt. In oktober 2022 brachten ze hun debuutalbum 'Memorial' uit: een zoektocht naar betekenis te midden van strijd, en het vinden van vreugde in wedergeboorte.

Hqdefault 221201 145158

THUS LOVE

In Tandem

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Toekomstmuziek

Creatieve broedplaats in de Amsterdamse Houthavens. Het adres is Danzigerbocht 29, de locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. We raden het af om met de auto te komen vanwege de hoge parkeertarieven.

Paradiso Programme

Programma