Wandweb

Indiestad: WAND, The Go! Team

Indiestad: WAND, The Go! Team

donderdag 22 februari 2018

donderdag 22 februari 2018

In Paradiso - Grote Zaal, Bovenzaal

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 18:30

Tijdschema
Grote Zaal
19.00 uur: The Molochs
20.20 uur: the go! team
22.10 uur: Wand

Kleine zaal
19.40 uur: Here Lies Man
21.30 uur: Andrew Hung
23.20 uur: Equal Idiots

WAND
Dit vijftal uit Los Angeles, Californië maakt overdonderende, fuzzy garagerock met onderliggende lagen vol sixties-harmonieën, prog-, glam- en stonerrock. Hun debuutalbum werd geproduceerd door niemand minder dan Ty Segall. Dat klikte zo goed dat het opperhoofd van de garagerockscene aan de Amerikaanse westkust ze meenam op tournee. Zodoende won WAND meer en meer fans. Afgelopen september kwam het nieuwe album 'Plum' uit op Drag City. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • WAND
  • The Go! Team
  • The Molochs

Bovenzaal

  • Equal Idiots
  • Andrew Hung
  • Here Lies Man

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. De Indiestadpas 2018 is nu te koop via de webshop van Paradiso en Ticketmaster. Aanmelden voor het concert kan via de onderstaande link.

Op 22 februari presenteert Indiestad een avondvullend programma in Paradiso. De eerste bevestiging is de band WAND.

Bee Karma

Equal Idiots
Deze doorgedraaide Belgen geven altijd 120% gas. Vanuit hun woonplaats Hoogstraten (City) blazen ze sinds 2012 hardgekookte garagepunk de wereld in. Thibault Christiaensen is de subtiele schreeuwer die gitaar speelt en Pieter Bruurs ramt daarnaast op het drumstel. 

Equal Idiots speelt ook op Indiestad 2018 op 22 februari.

Equal Idiots - Put My Head In The Ground

The Molochs
Aan Moloch, de God van het vuur, werden mensen geofferd. Lucas Fitzsimons wist dat hij veel zou moeten opofferen om te krijgen wat hij wilde. En de naam The Molochs herinnert hem eraan waar ze het allemaal voor doen. De muziek doet denken aan de Allah-Lah’s, als ze live wat meer haast zouden hebben. Het beste van UK 60’s pop meets US West-Coast.

The Molochs spelen ook op Indiestad 2018 op 22 februari.

The Molochs - You And Me

The Go! Team
The Go! Team is een zeskoppig gezelschap uit Brighton. Ze mixen hiphop met een door Sonic Youth geïnspireerd gitaargeluid. De band werd in 2000 opgericht door Ian Parton en die verzamelde door de jaren heen vele artiesten in zijn band. Dit gaat van Deerhoof via Chuck D naar een legio van onontdekte Soundcloud zangers. In januari 2018 komt het vijfde album 'SEMICIRCLE' uit. Een kleine maand later staan zijn ze onderdeel van deze avondvullende Indiestad 2018, met de huidige bezetting die naast Parton bestaat uit Simone Odaranile (drums), Angela ‘Maki’ Won-Yin Mak (zang), Sam Dook (gitaar) and Ninja (mc).

The Go! Team speelt ook op Indiestad 2018 op 22 februari.

The Go! Team - Semicircle Song

Andrew Hung (Fuck Buttons)
Andrew Hung is mede-oprichter van de band Fuck Buttons en heeft, net als de andere helft van die band Benjamin John Power ofwel Blanck Mass, afgelopen oktober zijn solodebuut gemaakt. De plaat heet 'Realisationship' en is de opvolger van twee 'Rave EP's' die Hung al in 2015 uitbracht. Anders dan de heavy noise-electronica van zijn eigen band, maakt Andrew nu meer natuurlijke nummers en is hij voor het eerst als zanger te horen. 


Andrew Hung (Fuck Buttons) speelt ook op Indiestad 2018 op 22 februari.

Andrew Hung - Say What You Want

Here Lies Man
Wat zou er gebeuren als Black Sabbath Afrobeat gaat spelen? Het antwoord zou zo maar eens Here Lies Man kunnen zijn. Dit kwintet uit Los Angeles is opgericht door Marcos Garcia van de band Antibalas, die daarmee jarenlange ervaring heeft met West Afrikaanse muziek. Daar gooide hij vervolgens harde gitaarriffs bij. Het resultaat is catchy en vernieuwend en is alles behalve een geforceerde mash-up. 

Here Lies Man speelt ook op Indiestad 2018 op 22 februari.

Here Lies Man - You Ain't Goin' Nowhere

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma