Paradiso

Indiestad 14 t/m 23 mei 2012

Indiestad 14 t/m 23 mei 2012

maandag 14 mei 2012

maandag 14 mei 2012

Paradiso presenteert Indiestad: tien dagen lang indie in de stad Amsterdam. Van 14 tot en met 23 mei organiseert Paradiso op meerdere locaties in Amsterdam mooie, bijzondere, grensverleggende, hippe en hartverwarmende indie-optredens en -initiatieven. De verkoop van passe-partouts is zaterdag 3 december van start gegaan.

Tijdens Indiestad zijn er optredens in Paradiso en op diverse andere locaties in Amsterdam, zoals De Duif en Bitterzoet. Ook de lente-editie van het London Calling festival (vrijdag 18 & zaterdag 19 mei) maakt deel uit van het programma.

Amsterdam is een levendige muziekstad en op het gebied van kunst en design past de term indie zeker bij Amsterdam- als in: nét een beetje links van het midden, vooruitstrevend en origineel. De Amsterdamse livemuziekscene is zelfs belangrijk voor de internationale muziekwereld; voor veel beginnende, onafhankelijke bands is een optreden op een podium in Amsterdam een springplank voor Europees succes. Indiestad besteedt op een positieve manier aandacht aan de stad Amsterdam als podium voor alles wat indie is. De organisatie ligt in handen van Paradiso.

Er zijn inmiddels geen Indiestadpasse-partouts meer, maar er zijn wel losse kaarten verkrijgbaar voor diverse Indiestad-optredens. Voor alle informatie zie www.indiestad.nl.

Paradiso Programme

Programma