Programma
The kik

Indie Moerstaal: Spinvis, The KIK, Clean Pete, Thijs Boontjes e.a.

Indie Moerstaal: Spinvis, The KIK, Clean Pete, Thijs Boontjes e.a.

woensdag 9 mei 2018

woensdag 9 mei 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:00

Alle bands spelen sets van 30 minuten in de grote én kleine zaal van Paradiso. Het speelschema wordt binnenkort bekend gemaakt. 

Paradiso viert z’n gouden jubileum en de huisleverancier van popculturele artefacts, Excelsior, bestaat 22 jaar. Twee hele goede redenen voor Indie Moerstaal. Een avond met louter Nederlandstalige zang en dans. Omdat Paradiso ook deze artiesten al vele jaren een warm hart toedraagt. Net als Excelsior Recordings die gelieerd is aan veel van zulk soort artiesten en er fan van is ook. Kijk maar naar het affiche. Indie Moerstaal wordt een heuse tombola waar de geschaakte artiesten zich op diverse plekken in het kerkgebouw manifesteren en deze en gene speciale bijdragen over het voetlicht brengen.

En er is bingo en wie weet een quiz voor de slimste mensen onder ons. Als klap op de vuurpijl komt Willy Party een 'Hollandstalige Hitset' draaien. Indie Moerstaal is gratis toegankelijk voor Indiestadpashouders en Excelsior Supporters. Voor de rest van het land bedraagt de toegang 15 euro.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Spinvis
  • The Kik
  • Clean Pete
  • Thijs Boontjes
  • Meindert Talma
  • Fixkes
  • Alex Roeka
  • The Jerry Hormone Ego Trip
  • Willy Party

Blokkenschema

Bekijk hier het blokkenschema voor Indie Moerstaal. Zoals je kunt zien worden er twee podia gebouwd in de grote zaal van Paradiso. In de kelder is er een platenmarkt en een popquiz. In de kleine zaal gaat het tot in de late uurtjes door met Thijs Boontjes Dans- en Showorkest en Willy Party.

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog steeds te koop via Ticketmaster en de paradisowinkel.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma