Programma
IWH Photo 1 Lindsey Byrnes

I'm With Her

I'm With Her

woensdag 9 mei 2018

woensdag 9 mei 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is wegens overweldigende belangstelling verschoven van de Kleine Zaal Paradiso naar Paradiso Noord. De aanvangstijd is gewijzigd van 20.00 uur naar 20.30 uur. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster. Zie voor meer informatie: http://paradi.so/Ticketinfo.

Sara Watkins (viool), Sarah Jarosz (banjo, mandoline en gitaar) en Aoife O’Donovan (gitaar) hebben allemaal al hun sporen verdiend met een solo-carrière (inclusief Grammy’s) binnen het genre waar folk, bluegrass, jazz, wereld- en kamermuziek samenkomen. Een spontane performance in 2014 in het Sheridan Opera House in Telluride, Colorado bracht de dames bij elkaar. De formatie was meteen een feit en het jaar daarna tourde de dames al onder de naam ‘I’m With Her’. Zowel instrumentaal als vocaal sluiten de dames naadloos op elkaar aan en zorgt de onderlinge chemie voor een perfecte balans binnen de songs. De New York times maakte al een vergelijking met de Everly Brothers. Het debuutalbum ‘See You Around’ is opgenomen in het Engelse Bath en zal in februari 2018 gereleased worden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • I'm With Her

Van het Sugar Mountain Blog:

Im With Her Youtube Image 1

Crossing Muddy Waters

Im With Her Youtube Image 2

Little Lies

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma