Programma
Ilse De Lange LR

Ilse DeLange

Ilse DeLange

zaterdag 13 februari 2021

zaterdag 13 februari 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Nederlands:
Het concert van Ilse DeLange is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 20 september 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Ilse DeLange concert is postponed to September 20, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

Ilse DeLange
Al sinds het verschijnen van haar debuutalbum in 1998 is Ilse DeLange één van de bekendste en meest gerespecteerde artiesten van ons land, met succes wat reikt tot ver over de landsgrenzen. Hitsingles als ‘I’m Not So Tough’, ‘Miracle’, ‘So Incredible’ en ‘The Great Escape’ zingt heel Nederland massaal mee en ook met haar albums won de muzikante uit Almelo veel prijzen. DeLange werd daarnaast in 2014 met haar band The Common Linnets tweede tijdens het Eurovisie Songfestival, met een triple platina plaat en meerdere grote Europese tournees als gevolg. In 2019 gooit Ilse het wederom over een andere boeg en brengt ze een lang gekoesterde wens in vervulling: de release van roots-album Gravel & Dust. Haar show in Paradiso in februari 2021 zal tevens in het teken staan van dit album.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Ilse DeLange
Ilse DeLange - Changes

Ilse DeLange

Changes

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma