Programma
I Le persfoto

iLe

iLe

Monday 18 September 2023

Monday 18 September 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2023. Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Ileana Mercedes Cabra Joglar, ook wel iLe, is zangeres, componist en songriter. Voordat ze een solocarrière begon was ze vooral bekend als zangeres bij Calle 13 onder haar bijnaam PG-13. iLe's geluid verandert van release tot release, maar het is geworteld in klassieke Latijnse stijlen. Haar solodebuut uit 2016 'iLevitable' was een combinatie van een zorgvuldig samengestelde set van bolero's en op folk geïnspireerde retro-pop nummers. Het leverde haar meerdere Grammy-nominatie's op en won de Grammy voor Best Latin Rock, Urban or Alternative Album. In 2022 kwam haar derde album uit en op 18 september brengt ze een bezoekje aan Tolhuistuin. 

Line-up

Club

  • iLe
Knipsel
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Ticket to the Tropics 2023

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen drie jaar toegang tot onder meer concerten van Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Dengue Dengue Dengue, en vele anderen.

Hoe werkt het
Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2023. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma