Programma
Spaccccc

IGNITION by SemiFest

IGNITION by SemiFest

Wednesday 8 January 2020

Wednesday 8 January 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 14:00, Hoofdprogramma: 14:00

450 kunstenaars, sporters en ondernemers worden uitgenodigd om hun beste idee voor 2020 mee te nemen naar de Paradiso en deel te nemen aan IGNITION. In een trip van 12 uur door alle verschillende ruimtes van de Paradiso, beleven de deelnemers een proces waarin dromen en werkelijkheid door elkaar lopen. Uiteindelijk staan ze voor de keuze … is hun droom het waard om voor te vechten? Of blijft de droom hen eeuwig achtervolgen?

IGNITION is een initiatief van SemiFest dat dynamische seminars ontwikkelt en combineert met elementen van een festival. Oprichter Martijn van Rheenen: "IGNITION is ontwikkeld voor mensen die van hun dromen een missie willen maken. Dus niet eindeloos luisteren naar de theorie van een paar pratende koppen op een podium. Het is een fysieke, experimentele en knotsgekke samenwerking met de kunstenaars, sporters en ondernemers van IGNITION.”

IGNITION vindt plaats op 8 januari, de geboortedag van David Bowie, als ode aan een blijvende bron van inspiratie.

Meer informatie en tickets via de website van Semifest.

Line-up

Grote Zaal

  • IGNITION

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma