Programma
Paradiso

Ian Fisher, Roald van Oosten - verplaatst naar 22.00 uur

Ian Fisher, Roald van Oosten - verplaatst naar 22.00 uur

Wednesday 13 April 2016

Wednesday 13 April 2016

De aanvangstijd van dit concert is verschoven van 19.30 naar 22.00 uur.

Het tijdschema van deze avond ziet er nu als volgt uit:
Zaal open: 21.30 uur
Roald van Oosten: 22.00 uur
Ian Fisher: 23.00 uur

Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen t/m 13 april  2016 worden geretourneerd bij Ticketmaster.  Zie voor meer informatie: www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm

Voormalig frontman van Caesar en Ghost Trucker, Roald van Oosten, brengt op 4 maart eindelijk met zijn nieuwe album ‘Oh Dark Hundred’ (V2) uit. Er gingen een paar weggegooide albums overheen voordat Roald tot deze nieuwe plaat kwam, waarop hij begeleid wordt door de juiste bevriende muzikanten. Verwacht een album met avontuurlijke retro-electronica, gitaren en harmonieën, balancerend tussen de energie van Caesar en de melancholie van Ghost Trucker.

De Amerikaanse countryzanger Ian Fisher groeide op een boerderij in Missouri (VS) en woont tegenwoordig in Berlijn. Hij heeft honderden concerten gegeven over de hele wereld en zoveel gereisd dat hij overal een vreemde is: “a 21st century country musician….  just without a country”. Zijn liedjes zijn klein, eenvoudig en eerlijk, net zoals de zanger zelf is. Op 'Nero', Ian Fishers debuutalbum dat 29 januari verschijnt op Snowstar Records, staat een mix van klassieke country met modernere indiepop.

Paradiso Programme

Programma