Programma
Iamnotshane persfoto

iamnotshane

iamnotshane

zaterdag 24 oktober 2020

zaterdag 24 oktober 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Nederlands:
Het concert van iamnotshane van 22 april en 24 oktober 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 22 april 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The iamnotshane concert on April 22 and October 24, 2020 is postponed to April 22, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

iamnotshane
iamnotshane is het alter ego van de uit Los Angeles afkomstige singer-songwriter Shane Niemi. Het 24-jarige talent maakt frisse elektronische pop, geïnspireerd door vernieuwende hedendaagse pop-acts als Conan Gray, Troye Sivan, half•alive en Emotional Oranges. Deze laatste band is tevens getekend op hetzelfde label als iamnotshane, Avant Garden Records. Naast zijn muziek valt Shane op door zijn toewijding aan het creëren van een compleet conceptueel kunstwerk met een duidelijke esthetische visie: zo brengt hij naast muziek ook bijzonder mooie videoclips uit. Op 24 oktober zie je iamnotshane voor het eerst in Nederland in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • iamnotshane
Iamnotshane - Security

Iamnotshane

Security

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Iamnotshane - Back To You

Iamnotshane

Back To You

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma