Programma
Paradiso

I CAN BE YOUR HERO - met o.a. Pitou, Ann White, Oona en meer

I CAN BE YOUR HERO - met o.a. Pitou, Ann White, Oona en meer

maandag 15 mei 2017

maandag 15 mei 2017

Locatie: Paradiso Noord. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Andrew Riezebeek, Pitou Nicolaes en Rosa Sanne studeren af aan het Conservatorium van Amsterdam. De volledige transformatie tot superheld heeft plaatsgevonden. Het is tijd voor de onthulling, die in Paradiso Noord plaats vindt.

De optredende helden:

ROSA
Filmische, dromerige liedjes met een donker randje. Haar golvende pianospel en tedere stem zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. Grootste inspiratie? Alice in Wonderland.

PITOU
Pitou valt op met haar minimalistische liederen, klassieke stem, haar gitaar en twee achtergrondvocalisten. In 2016 kwam haar eerste EP uit en was ze Popronde 3voor12-talent, in 2017 staat ze o.a. op Motel Mozaique en Here Comes The Summer.
"Kippenvel gegarandeerd." 3voor12

ANN WHITE
Ann White is niet bezig met in een bepaald plaatje te passen. Met inspiraties als Bjork en Gorillaz maken ze excentrieke beats, kleurrijke hooks en opzwepende melodieën. Een beetje vreemd. Maar vreemd is goed, toch? Ann White bracht in 2016 hun debuut EP uit, deed mee aan de Popronde, en stond in de finale van de Amsterdamse Popprijs.

OONA
Een collage van deinende elektronica, verrassende geluidsfragmenten, catchy melodieën en een vleugje theater vormen samen OONA. De naam OONA betekent letterlijk één, verschillende elementen die je niet snel samen zou verwachten vormen samen een nieuwe sound. Met Rosa Sanne, Sam van Hoogstraaten en Dan Huijser.

MANNAHATTA
Experimental/Alternative Groove. Het recept is simpel: gooi een “popsong” in een blender gevuld met spicy melodieën, vettige grooves, kruidige harmonieën en zoet-zure textuele thema’s. Mix dat door elkaar en je hebt een “main dish”, genaamd MANNAHATTA. Met Andrew Riezebeek (gitaar, musical-director), Wieteke Wijte (zang), Sergio Escoda (Keys en Synths), Peter Peskens (bas) en Sonny Groeneveld (drums).

MOODY
Moody Moody Moody. Why Moody? Moody makes you feel things.
Zang: Pitou. Drums: Boy van Ooijen. Gtr: Andrew Riezebeek. Bass: Gerben Bielderman.

Paradiso Programme

Programma