Programma
Hurts website

Hurts

Hurts

dinsdag 13 april 2021

dinsdag 13 april 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Hurts kan niet doorgaan op de geplande datum in verband met het uitstellen van de Europese tournee. Om die reden is het concert verplaatst naar dinsdag 21 september 2021. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum in september. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The April 13th, 2021 show of Hurts can’t take place as planned, due to the artist’s postponement of their European tour. The concert is rescheduled and will now take place on Tuesday, September 21st, 2021. All bought tickets remain valid for the new date in September. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=============

Hurts doet de hoogtijdagen van de jaren tachtig herleven met hun donkere, epische synthpop. Het duo uit Manchester debuteerde in 2010 met het uitstekend ontvangen album ‘Happiness’, inclusief hitsingles als ‘Stay’ en ‘Wonderful Life’. In de daaropvolgende jaren brachten vocalist Theo Hutchcraft en multi-instrumentalist Adam Anderson om de zoveel jaar nieuwe muziek uit. In 2020 brengt die productiviteit ze tot de release van het vijfde album ‘Faith’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Hurts
Hqdefault 200803 121253

Hurts

Somebody

Hqdefault 200803 121253 1

Hurts

Wonderful Life

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma