Programma
Imgonline com ua Compress To Size Lw962 Ycx WYPMME

HRVY

HRVY

zondag 5 april 2020

zondag 5 april 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Er is ook een gelimiteerd aantal VIP-tickets te koop voor deze show voor € 74,50*

Dit programma is vanwege de huidige maatregelen tot nader order uitgesteld. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Nederlands:
Het concert van HRVY op 5 april 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 14 april 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The HRVY concert on April 5 2020 is postponed to April 14 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

=============

De 20-jarige Harvey Cantwell - beter bekend als HRVY - is een Youtube-bekendheid en een rijzende ster in het Britse popcircuit. Vorig jaar trad hij op in een stijf uitverkochte kleine zaal van Paradiso en op 5 april 2020 keert hij terug voor een show in de grote zaal.

Het is een klassiek verhaal: een talentvolle tiener uit een klein stadje in Engeland zit op zijn kamer, neemt wat nummers op, zet ze op Youtube en Facebook en binnen no-time is hij wereldberoemd onder tienermeisjes over de hele wereld. In 2017 wordt hij ontdekt door manager Blair Dreelan (ex leadzanger van de boyband East 17) en al snel volgt een contract bij Universal Music. Of het hem nog meer voor de wind kan gaan? Zeker! De jonge Brit is namelijk ook één van de jongste presentatoren van de BBC. 

Line-up

Grote Zaal

  • HRVY

I Wish You Were Here (limited Meet & Greet Experience Package)

  • Een ticket voor het concert
  • Een Meet & Greet en foto met HRVY
  • Een Meet & Greet and Photo with HRVY
  • Een laminate-pas 
  • Als eerste toegang tot de zaal

74,50 euro incl. servicekosten (excl. lidmaatschap) 
max. 4 tickets per persoon

VIP-tickets zijn beperkt beschikbaar en worden aangeboden op initiatief van de artiest. Paradiso is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

Hqdefault 191117 223455

HRVY - Personal

Hqdefault 191117 223455 1

HRVY - Told You So

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma