Programma
Hozier cropped

Hozier + Aine Deane + Áine Deane

Hozier + Aine Deane + Áine Deane

Thursday 20 April 2023

Thursday 20 April 2023

In Zonnehuis

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd. 

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Achter de artiestennaam Hozier gaat de Ierse singer-songwriter Andrew Hozier-Byrne (1990) schuil. Hij brak in 2013 plotsklaps wereldwijd door met zijn debuutsingle 'Take Me to Church', na voorheen enkel te hebben opgetreden in cafés in de Ierse hoofdstad Dublin. Hozier staat bekend om zijn krachtige, beladen popsongs waarin hij zingt over thema's als de liefde, religie en sociaal maatschappelijke kwesties die hem aan het hart gaan. Hij put daarnaast veel inspiratie uit genres als jazz, blues en folk. Afgelopen maart bracht hij na een radiostilte van drie jaar zijn nieuwste EP 'Eat Your Young' uit en kondigde hij een concert in AFAS Live in juli 2023 aan; de show verkocht binnen zeer korte tijd uit. Maar voor het zo ver is, komt Hozier deze maand al naar Amsterdam voor een exclusief, intiem concert in het Zonnehuis in Amsterdam.

Support act: Áine Deane

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonnehuis

  • Hozier
  • Áine Deane
Hozier - Eat Your Young

Hozier

Eat Your Young

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Zonnehuis

Het Zonnehuis is gevestigd op Zonneplein 30A in Amsterdam Noord. Parkeren bij dit monumentale pand is gratis en de gratis veerpont van en naar het NDSM-Werf is de dichtstbijzijnde pont.  

Paradiso Programme

Programma