Programma
Howarddd

Howard

Howard

donderdag 21 februari 2019

donderdag 21 februari 2019

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma half zittend, half staand

Onder de bezielende leiding van singer-songwriter Howard Feibusch debuteerde de band Howard in 2015 met het album 'Religion'. Die plaat staat vol met bezwerende folktronicaliedjes met opgejaagde ritmes, swingende baslijnen, slimme gitaarpartijen en de donkere vocalen van Feibusch. De muziekpers was laaiend enthousiast en tipte de muziek voor liefhebbers van bands als Grizzly Bear en Radiohead. Nu is het tijd voor opvolger 'Together Alone'. Voor deze plaat werd een extra bandlid ingelijfd en de hulp van producer Alex Chakour (Charles Bradley, Sharon Jones) ingeschakeld om de band opnieuw uit te vinden en een nog dieper geluid te creeëren.

Direct na het optreden van Howard kun je in de zaal blijven voor het optreden van Advance Base. Meer informatie over dat optreden vind je op deze pagina.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Howard

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2019 is te koop via Ticketmaster en de Paradisowinkel.

Hqdefault 190124 175311

Howard

Soul Mourning

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma